Следвайте ни

Заслужен отдих за огнеборец с 37 г. безукорна служба

viber icon

Днес е последният работен ден на началника на противопожарния участък в Септември  при РСПБЗН-Белово Александър Генчин. На 01 юли той навършва 60-годишна възраст и със заповед на Директора на Главна дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” се прекратяват служебните му правоотношения, поради навършване на пределна възраст за служба в МВР. Зад гърба си той оставя 37 години безукорна и отдадена служба в името на спокойствието и пожарната безопасност на хората от Септември и съседните населени места.

По време на кариерата си като редови пожарникар и ръководител е награждаван многократно от директорите на РДПБЗН-Пазарджик, ГДПБЗН, от Министъра на вътрешните работи и Главния секретар. Припомняме, че през 2015 на Националния конкурс „Пожарникар на годината” в раздел „Контролна дейност” печели престижното второ място, а през миналата 2019 година е и първенец в тази надпревара. 

 

Ръководството на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – Пазарджик изказва своята сърдечна признателност към г-н Генчин за дългите години отдадена служба, като му пожелава крепко здраве и много успехи във всички сфери на живота!

 Бивши пожарникари НЯМА!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?