102

Защитник на Хебър продължава в Албания

Доскорошният бранител на Хебър Архан Исуф реализира трансфер в албанския ФК Тирана. Той премианва при петите в миналия шампионат на Албания като свободен агент, след като договора му с пазарджиклии изтече преди няколко дни и не бе подновен по волята на двете страни. 

С ФК Тирана Исуф ще се пробава в предварителния кръг от турнира Лига на Конференциите. 

Вчера пък официално раздялата си с "гробарите" обяви и халфът Георги Вълчев, който напуска Пазарджик след година и половина. Много е вероятно 33-годишният дългуч от Сандански да сложи край на професионалната си кариера и вече да рита за удоволствие в родния си Вихрен, като отделя повече време на семейния бизнес. 

Както вече писахме с Хебър се раздели и централният бранител Лазар Марин, който продължава в Крумовград. През юни изтекоха договорите на още трима от Хебър - Ангел Бастунов, Йохан Н'зи и Богомил Божуркин. На всеки от тях клубът от Пазарджик е отправил персонална оферта за нов контракт и се чака решението им. Предложение е направено и към железният бранител Стефан Цонков, който бе под наем в Хебър през отминалата една година. На "Бенковски" 200 очакват отговор и от Олексий Збун, чийто контракт също изтече. 

Друг свободен агент - Николас Пенев вероятно ще премине в Локомотив(Пловдив), а бразилецът Жоас Сеско е пред трансфер в нов клуб. 

Очаква се Марк-Емилио Папазов да стартира подготовка с ЦСКА. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?