Следвайте ни

Заради COVID-19: Губернаторът освободи Държавни имоти от наем

viber icon

Областният управител на Пазарджик Стефан Мирев издаде заповед за освобождаване от наем на наемателите на държавни имоти, които са в невъзможност да ги експлоатират, в срока на извънредното положение.

Изключение правят хранителните обекти, които съгласно Заповедта на министъра на здравеопазването продължават да работят.

За периода на обявеното извънредно положение, от плащане на наем са освободени общо 7 наематели на Областна администрация Пазарджик, чиято дейност е пряко засегната от въведените противоепидемични мерки. Сред тях са търговски обекти, Киното в Пазарджик, Регионална организация на съюза на инвалидите в България и др.

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ГЕОРГИ

26.03.2020 | 17:27

КОЙ ЩЕ ОБЕЩЕТИ И ЩЕ ПОМОГНЕ ФИНАНСОВО-НА ТЪРГОВЦИТЕ НА ОТКРИТО??--МНОГО Е ЛЕСНО ДА ИМ КАЖЕШ-ЗАТВАРЯЙ--ЗАЩО НЕ СЕ ОТКАЖАТ ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ОТ ПОЛОВИНАТА СИ ЗАПЛАТА И ТЯ ДА БЪДЕ РАЗПРЕДЕЛЕНА ЗА УЛИЧНИТЕ ТЪРГОВЦИ-КОИТО БЯХА НАЙ-БЕЗЧЛИВО ИЗГОНЕНИ ОТ РАБТНИТЕ СИ МЕСТА--ИМАТЕ ЛИ СЪВЕСТ И ЧОВЕЩИНА-ОБЩИНСКИ БОКЛУЦИ??

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?