Следвайте ни

Заради блокадата: Община и кметства работят извънредно днес

viber icon

Във връзка с въведените късно снощи нови мерки против разпространението на коронавирус и пропускателен режим на входно-изходните артерии на областните градове, в това число и Пазарджик, всички кметства в населените места от Община Пазарджик ще работят извънредно днес от 9.00 до 12.00 часа.

Всички жители на община Пазарджик, които имат постоянен адрес в град Пазарджик или в населено място от Общината и той е различен от настоящото им място на живеене, ще могат да получат служебна бележка от кмета на селото или по собствено желание да сменят настоящата си адресна регистрация.

„Служебните бележки ще се издават безплатно, а смяната на настоящия адрес е по желание и не изисква смяна на личната карта, в която се вписва само постоянния адрес “, съобщи кметът Тодор Попов.

Всички негови колеги от селата, както и кметските наместници са уведомени и са създали организация, за да се улесни свободното придвижване на хората до работните им места и до домовете им в извънредната ситуация, в която се намираме.

„Призовавам още веднъж хората от нашата община да не предприемат пътувания, които могат да бъдат отложени и стриктно да спазват наложените мерки. Това е за наше добро и за нашето здраве.“, допълни Тодор Попов.

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?