32

Заловиха крадци на портфейл и велосипед за 1500 лева

Двама извършили кражби са установени от служители на РУ-Пазарджик и участък „Изток“.

Първото разследване започнало в края на юни, когато в РУ-Пазарджик била получена жалба от 75-годишен жител на пазарджишкото село Синитово. Той информирал полицаите, че докато пазарувал в пазарджишки хипермаркет неизвестен апаш задигнал чантата му с намиращия се вътре портфейл с лични документи и сумата от 200 лева. Служители от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик започнали работа по установяване на извършителя. Оказало се, че това е 67-годишна жена от септемврийското село Ковачево. По случая е образувана преписка. 

Вчера в полицейския участък в квартал „Изток“ бил получен сигнал от 37-годишен пазарджиклия. Мъжът оставил пред сградата на сервиз велосипеда си и след няколко минути установил неговата липса. Колелото е на стойност от близо 1500 лева. Полицаи от участъка незабавно предприеми необходимото и бързо успели да установят самоличността на  крадеца. 27-годишният жител на Пазарджик се укрива, но велосипеда е открит и иззет. Предприети са действия за издирването на мъжа и неговото задържане. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Законност и справедливост Парата у свирката

Законност и справедливост Парата у свирката

18.08.2023 | 16:11

Чета и се дивя На единия заспал селяндур му откраднали чантата със цели 200 лева Другия пък си оставил колелото И полюцията и Прокуратурата евентуално па и Съда ще се скъсат от работа Та Съд Присъди Сто тома бумаги А през туй време и я ходя във полюция и Пуркоратура ( аналогични герой на един Пурко от известен наш филм ) Та ходя аз у полюцията и Пуркоратура и им казвам.та и със цялото си мое нахалство искам да и подам сигнал че съм ограбен Грабеж посред бял ден И какъв ми е случая за който Тони чиииифутската квадратна дебела глава никога няма да ви информира На гурбет съм във Испания около 4 години Връщам се и ме срещат във града в който живея мой така да се каже съселяни Или по скоро на моята майка починала и аз съм нейн наследник Та тия мой съселяни ми казват Абе нашето момче ти знаеш ли какво става със твоя наследствен имот който го имаш на село.А аз съответно им казвам че не знам и поради какви причини Бях на гурбет и за тези години не съм се връщал Ами казват ми те Един дебеловратко е купил до теб съседни имоти ама е заградил и твоя Брей да му се не види Отивам в село Да така е Аз не мога да си стигна до имота Нашия дебеловратко заградил всичко със стените на Царевец И най същественото Отивам във полюцията Разказвам за грабежа Искам да подам сигнал Не можело Това било частен случай Отивам във Пуркуратура Отговор същия Това е частен случай Значи за грабеж на имот със Нотариален акт за десетки хиляди левове Частен случай За кражба на 200 лева Това е въпрос на Държавност А Пуркоратура дори не иска да разследва и факта че моя имот който има Нотариален акт вече е заличен от някакъв си нов регулационен план и заснет като част от имота на дебеловратко Та си викам дали няма да ми излезне по ефтино да си купя един Калашник Що не Та да възтържествува законноста и справедливостта Що не

Отговори
0 0

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?