32
Следвайте ни

Загиналият днес пешеходец имал десетки обаждания на 112

viber icon

Загиналият 43-годишен мъж, пометен по-рано тази сутрин на пътя за Пловдив от преминаваща лека кола, бил психически нестабилен и често вършел недомислия. Това разказват за него в родното му село Мало Конаре. Предполага се, че е тръгнал пеша за Пазарджик. Можел да стигне без превоз и до София, включително нощем. Понякога се придвижвал с колело. Поведението му често е било рисково както за самия него, така и за другите. Този път - фатално опасно.

Според негови съселяни често се обаждал и на 112 за каквото се сети, имал над 100 подадени сигнала на националния телефон. Веднъж казал, че има бомба в кметството, по време на избори - че гори училището, друг път споделил, че пред къщата му има черна волга с хора, които не му мислят доброто (вероятно в пристъп на панически страх). Има и присъда за тези обаждания от Районния съд - глоба, тъй като не подлежи на други наказания.

Преди години го наели по програма за хора с увреждания към чистотата. Започнал обаче да се явява пиян на работа, а колежките му се страхували от него - бил едър и силен мъж. Имали му страх и близките му вкъщи. Така се наложило предсрочно прекратяване на договора му.

Това не е първата трагедия в семейството му, разказват със съчувствие малоконарци. Наскоро баща му починал. Преди двайсетина дни майка му пък лежала в болница с тежка форма на коронавирусна инфекция. Местните казват, че им е жал за човека, както и за възрастния пазарджиклия зад волана на пикапа, когото неволно е вкарал в беля.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

око боко

око боко

21.09.2021 | 16:18

Бе не знам дали е бил същия но снощи късно вечерта един буташе някаква количка от другата страна на пътя, където е табелата изход от Пазарджик без каквито и да са светлини или светлоотразители, едва го забелязах в последния момент, че го заобиколих ама ми изкара акъла вън от главата.

Отговори
1 0
кандидат за наградата Дарвин до следващия път!

кандидат за наградата Дарвин до следващия път!

21.09.2021 | 15:45

То и мен вчера можеше да ме смачкат двама бутащи такси, го засилили на задна, излизащи от двор на улицита, а на отсрещния тротоар голямо дърво, заемащо го целия и аз съответно точно тогава ще минавам по улицата, а вътре "шофьора" нито спира, нито завива, върви към дървото, чак като го наближи напълно, спря, добре че и аз се спрях, мислейки че те ме виждат и ще спрат, можеше да съм между такси и дърво разплескан! Понякога се получават невероятно тъппи недоразумения на "такъв ти бил късмета" и никой не е застрахован, за да изкарвате човека, че бил луд и затова!

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?