Следвайте ни

Задържаният за побоя в Панагюрище остава в ареста

Мъжът е обвинен за държане на пистолет и 13 патрона без разрешително

viber icon

Пазарджишкият окръжен съд потвърди определение на Районен съд – Панагюрище, с което е взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“ по отношение на И.Б. Той е обвинен за това, че на 13.01.2021 г. в гр. Панагюрище е държал боен пистолет с 13 бр. патрони без надлежно разрешително.

 Окръжният съд съобрази мотивите на първоинстанционния съд, че обвиняемият е извършил престъплението, за което е обвинен. Мъжът е криминално проявен, с негативни характеристични данни, осъждан е 5 пъти (включително и за незаконно притежание на оръжие). Съдът  споделя и извода, че е налице опасност от укриване и извършване на ново престъпление, с оглед повдигнатото му тежко обвинение и обстоятелството, че не е семеен, не е трудово ангажиран, а има значителни доходи за 2019 г.

Определението на Окръжен съд – Пазарджик е окончателно и не подлежи на обжалване или протест.

С оглед спазване на правилата при разглеждане на делата от този вид в условията на епидемиологична обстановка, с обвиняемия беше осъществена видеоконферентна връзка по Skype система в Затвора  - Пазарджик. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

гената

гената

25.01.2021 | 10:38

Щом го защитава Тодорова значи не е читав . То и тя една адвокатка - на нея и на дебелия всичките им клиенти ги осъждат

Отговори
0 0
Джони

Джони

23.01.2021 | 06:28

Иван Балабанов Вазелина защитаван от Мариана Травестита. Двама повярвали си бездарници. Иван ще бъде даряван с любов в ареста, а Нора ще получава любов извън него. И без това разправя в селото, че на Ваньо му е доста малък инструмента - като сърцето му е и то е като на врабче.

Отговори
3 0
Мечо

Мечо

22.01.2021 | 18:45

Този рахит го биеха на лавката в училище и му взимаха стотинките. Кога стана бандит и той? Смешници - и той и приятелите му. Джуджета със сърца на врабчета

Отговори
2 0
Кука

Кука

22.01.2021 | 09:31

Ваньо Вазелина ни е уше - снася ни всичко, което чуе.

Отговори
3 0
АЛО МАРИЦА

АЛО МАРИЦА

21.01.2021 | 19:08

ЦИТИРАЙТЕ МУ ИМЕНАТА НА ТОЗИ ИЗМАМНИК - ИВАН БАЛАБАНОВ , СЪС ЗВУЧНИЯ ПРЯКОР ВАЗЕЛИНА. ИЗМАМНИК ОТ СЕЛО ОБОРИЩЕ. С БРАТ ВЕЛКО ХАЛКАТА - СЪЩО ИЗМАМНИК.

Отговори
3 0
Ало Марица

Ало Марица

21.01.2021 | 19:06

Защо не му изпишете името на тоя хубавец ? Иван Балабанов известен като Ваньо Вазелина или Кривото Око - долен измамник от село Оборище . Неговият брат Велко Халката е същият като него, но още по-глупав . Скоро и на Норчето ще й разширят халката. А Вазелина ще го прекръстята на Ивана, разберат ли веднъж съкилийниците, че е ухо на МВР и какъв мъж е бил на антициганските протести в Катуница.

Отговори
3 0
Д-р Мермерски

Д-р Мермерски

21.01.2021 | 19:03

Препоръчвам на Иван Вазелина да прочиства дебелото черво по стара ромска рецепта от региона на Пазарджик. Всяка вечер, след като загасят лампите.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай