Следвайте ни

Йордан Младенов: Няма да се кандидатирам за депутат

viber icon

Кметът на Пещера Йордан Младенов няма да се кандидатира за депутат. Това обяви той със съобщение в социалните мрежи, като поясни, че е бил номиниран, но отказва.

Отново сме на прага на решаващи избори за региона и България. Получих редица запитвания от мои съграждани и медии във връзка с вота и бих искал да благодаря на партийните организации в област Пазарджик, които излъчиха номинацията ми за народен представител - написа Младенов. - За мен това е огромно доверие на хората, с които споделяме общи ценности и идеи и аз високо го ценя. Винаги съм работил всеотдайно за каузите и ще продължа да го правя. Преди малко повече от година обаче поех ангажимент към моите съграждани и бях избран за кмет на община Пещера. Ще продължа да изпълнявам задълженията си, защото дадох обещание, че заедно ще направим родния ни град и села в по-добро място за всички ни. Няма да участвам в предстоящите парламентарни избори като кандидат. Но на справедливите каузи ще помагам от сърце! Още веднъж искрени благодарности!

Припомняме, че Младенов беше депутат до местните избори през 2019 година. Тогава Парламентът прекрати пълномощията му като народен представител с гласували общо 143 депутати, от които „за“ – 141, „против“ – 2 и без въздържали се. Причината бе, че той бе избран за кмет на Пещера и предпочете да работи на новото си поприще.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай