Следвайте ни

Във Велинград:Костадин Коев обсъди проблемите на общината с пенсионери-рожденици

viber icon
Кметът на Велинград д-р Костадин Коев лично поздрави пенсионери- рожденници. Той посети пенсионерския клуб в квартал Каменица, където няколко от членовете му отпразнуваха рожденните си дни. Посещението бе свързано и с откриването на обновения и отремонтиран пенсионерски клуб. Ремонтът включва: боядисване и освежаване на таваните и стените, лакиране на ламперията, подмяна на балатумите, смяна на осветителните тела, както и всичко останало, което имаше нужда от ремонт.

От името на всички потребители, председателят Павел Ушев се обърна към г-н Коев с огромна благодарност, за помощта и подкрепата, която им оказва във всичко. Кметът от своя страна, наред с пожеланията за здраве, дълголетие и благополучие на рождениците, ги уважи със скромен подарък и почерпка.

Редом с празненството, бяха обсъдени и теми касаещи каменчани. Кметът Коев обясни и успокои хората, че минерална и питейна вода ще имат, обясни за рекултивацията на сметището, и това, че то ще изчезне, след като се изгради компостираща инсталация и съобщи, че предстои да бъдат асфалтирани ул.”Геогри Кирков”, „Милеви скали” и „Христо Смирненски”. Той сподели, че неговата идея и желание е да има геотермално отопление в детските градини, читалищата, историческия музей и старческия дом./ Пазарджишка Марица

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?