Следвайте ни

Все още няма следа от изчезналия в Куртлуджа мъж

viber icon

Все още не е намерен изчезналият на 15 юли в местността Куртлуджа край Нова махала възрастен мъж, въпреки че издирването му не е спирало от сутрин до вечер в предишните четири дни. До снощи обаче той не е открит, а днес акцията продължава.

Вчера екипи на "Планинско спасяване - Пазарджик", пожарникари и полицаи са били на терен над 12 часа. На помощ са се притекли офроудъри от Велинград, Пещера и Нова махала, доброволци, туристи, ловци.

Днес издирването е възобновено.

Припомняме, че човекът изчезна около обяд на 15 юли. След подаден сигнал от сина му веднага е организирана акция, в която в предишните дни са се включили десетки хора. Претърсени са огромни терени от Нова Махала до Пещера, пътища, горски пътеки. 

Мъжът е на 76 години, местен е и познава района. От полицията не съобщават повече подробности за него, до момента не е разпространено и описанието му.

Всяка помощ в акцията е добре дошла. Който има възможност, може да се включи, като е задължително да бъде в подходящи за труден планински терен обувки и дрехи, както и да има достатъчно вода и храна.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?