32
Следвайте ни

ВОЛЯ издига 12 кандидати за депутати

viber icon

Дванайсет кандидати за народни представители издига партията на Веселин Марешки ВОЛЯ за Пазарджишки избирателен район, става ясно от съдържанието на листата, регистрирана в РИК. Тя е оглавявана от Дора Стоянова Христова. Справка в публични регистри сочи, че тя е част от служителите на Марешки - един от главните му счетоводители, била е и управител на негова фирма. В годините назад е издигана от различни избирателни райони и е едно от често срещаните имена в листите.
Редом с нея за народното доверие в нашия регион сега ще се борят Янко Пашов, Атанаска Пенчева-Балутева, Христо Христов, Десислава Тодорова, Алина Иванова, Силвия Вълкова, Боян Кулев, Светлана Бичева, Марияна Георгиева, Даниела Мушанова и Кристина Хонгова.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

rldk

rldk

11.10.2021 | 13:59

ама Десислава Тодорова нали беше от ГЕРБ дпутат, какво става? А съпругът и Христо Тодоров, бе някога председател на инициативния комитет, издигнал за кмет независимия Тодор Попов., за което бе награден к председателско място в ОБС, и най- сладките комисии, участия в държавни дружества. Христо Тодоров бе няколко мандата в общинския съвет на Пазарджик. Христо Тодоров бе депутат на Бареков. Съпругата му, Десислава Тодорова бе депутат на Герб. Това семейство нищо друго не е Работило!!!!! А, да не забравяме, че някак притежават акции в Булгартабак.....

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?