32

Виктор Калев гостува с "Грамофонът" на септемврийска сцена

Авторският концерт-спектакъл на Виктор Калев „Грамофонът” ще гостува в гр. Септември на 15-ти октомври /събота/, от 19.00 часа в Общински театър "Възраждане", съобщават от пресцентъра на общината в града.

Един грамофон, един актьор, един свят. Или… как се сбъдват мечтите. Един невероятен концерт-спектакъл с участието на неповторимия актьор Виктор Калев! Спектакъл, който пълни всички зали, навсякъде, където се представя!

„Грамофонът“ е вълнуващо пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта.

„Ще бъда себе си в това представление. Но едновременно с това ще изиграя около 30 различни хора, ще изпея около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл“- казва Виктор Калев.

Спектакълът е изграден върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители. Текстовете са на Ваня Щерева.

Представленията ще бъдат от 15,00 и от 19,00 часа. Билетите на цени 20 или 25 лв. могат да се купят от Общински театър "Възраждане". За повече информация - тел.: 0877 00 11 86.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?