102
Следвайте ни

"ВиК" и "Напоителни системи" с нови шефове

viber icon

ВиК - Пазарджик е с нов управител. Със заповед на ресорния министър от поста си е освободен  досегашният директор на предприятието Атанас Узунов, а на негово място е назначен Сергей Стойнов, научи "Марица". Узунов е председател на общинската организация на ГЕРБ в Септември, беше и три мандата общински съветник в септемврийския общински съвет.

Атанас Узунов бе начело на Вик-Пазарджик почти 7 години

От началото на 2015-та той оглави пазарджишкото ВиК, като смени на поста именно Сергей Стойнов, който също е жител на град Септември. 

В последната година и половина Сергей Стойнов пък бе управител на аналогична структура - „ВКС“ ЕООД - Пещера. Стойнов е икономист по образование, но с допълнителна квалификация “Икономика и мениджмънт на ВиК отрасъла”. Той е ръководил още общинското дружество „ВиК“ в Белово, бил е технически ръководител на „ВиК“ район Септември-Лесичово, а след това и управител на „ВиК“-Пазарджик.

Сергей Стойнов като общински съветник в Септември

Подобна на предшественика си Атанас Узунов и Сергей Стойнов е бивш общински съветник в Септември. 

Нов шеф от вчера има и друго пазарджишко предприятие - „Напоителни системи“ – клон „Тополница“. От длъжността директор е освободена Сашка Целева, а на нейно място е назначен Лазар Попов. Той е общински съветник от МК „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ” в пазарджишкия ситипарламент.

Лазар Попов

През 2013-та година бе за няколко месеца народен представител от Коалиция за България, заемайки мястото на Илияна Йотова, която по това време бе избрана за евродепутат. За последно работеше в структура на Вик - Пловдив. 

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?