Следвайте ни

Вижте част от поразиите, причинени от вятъра

Аварийните екипи са работили до късно, няма пострадали хора

viber icon

Бурният вятър, появил се в събота следобед изплаши мнозина и нанесе малки и по-сериозни щети. На десетки сигнали са се отзовали дежурните огнеборци от Районната служба "Пожарна безопасност и защита на населението" в Пазарджик, съобщи говорителят на ОДМВР Мирослав Стоянов.

Екипите са реагирали на информация за паднали дървета на улици в Пазарджик, на пътя Пазарджик-Пловдив. Дърво е паднало и върху подвижен навес на ресторанта  в градинката, където е паметника на Св. св. Кирил и Методий. Освен това пожарникарите са отстранили надвиснали опасни предмети - ламарини и козирки, от района на театъра и читалище в квартал "Изток". За радост при всички случаи няма пострадали хора. Екипите на пожарната са действали във взаимодействие с аварийни групи на електрозапределинетлото дружество и Община-Пазарджик.  

Борислав Наумов

Борислав Наумов

Борислав Наумов е завършил Факултета по журналистика на Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Има над 30-годишен опит в печатни и електронни медии. Бил е отговорен редактор в Агенция „Балкан”, на българското издание на в. New Europe, на сайта „Коментатор”, главен редактор на агенция Internews. Ръководил е отделите за вътрешна информация на вестниците „Дума” и „Република”, бивш зам.-главен редактор на в. „Дума”. Работил е като парламентарен репортер на в. „Класа”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?