Следвайте ни

Ветрен: "Училища за пример" обучава преподаватели

viber icon

ОУ "Св.св.Кирил и Методий" във Ветрен спечели участие в програмата "Училища за пример", съобщи директорката на учебното заведение Лена Парова.

Това е двугодишна програма на "Заедно в час" за професионално развитие на училищни екипи. Тя подкрепя училищните екипи в разработването и прилагането на устойчиви и ефективни практики за преподаване и управление на училището, които допринасят за успеха на всеки ученик.

Програмата се състои от две неразделни части: курс Лидерство в училище и курсове по избор на училището, свързани с различни методи на преподаване. Всеки курс включва работа по част от конкретен училищен проект, надграждащи обучения и менторска подкрепа.

Успехът идва  благодарение на ентусиазма и професионализма на прекрасния ни екип, подчертава Парова. Проекът е разработен от Нина Василева, Нели Пенкова, Марияна Чепилова, Гинка Самунджи и Рада Ибишева.

Припомняме, че ОУ "Св.св.Кирил и Методий" беше сред първите, включили се в програмата "Заедно в час". Това даде възможност на децата да бъде осигурено иновативно обучение по съвременни методики и по-високи резултати за ученици със затруднения в усвояването на материала.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?