Следвайте ни

Велинград не се отказа от офроуд емоциите заради КОВИД

viber icon

От днес три дни обширните поляни в местността "Гергевана" посрещат офроуд фенове от цялата страна. Много енергия, ентусиазъм и емоции са вложени от страна на организаторите от "Офроуд клуб 4х4 - Велинград", за да бъде на ниво най-мащабното офроуд-събитие на 2020-та. В центъра на Велинград официалните вносители за България ще представят на своеобразно изложение най-новите джипове и пикапи за тази година. Над 600 ще са участниците в стартовете в неделя, трасетата за които днес детайлно се оглеждат, маркират и обезопасяват, съобщават от общината в родопския град.
Една от големите атракции /срещу съответното заплащане/ ще е полет с балон над" Гергевана". Спонсорите на мероприятието, освен интересни демонстрации, обещават и много награди за участниците.
Организаторите на Третия Офроуд събор Велинград 4х4 и приятели не се отказаха от провеждането на събора въпреки усложняващата се епидемична обстановка и призива на РЗИ да отложат или отменят състезанията за по-спокоен момент. Но предупреждават, че събитието ще се проведе при СТРОГИ мерки за безопасност, предвид зачестилите случаи в областта и в България на заразени с Ковид-19.
Изискванията за отстояние поне 1,5 м трябва да се спазват! ЗАБРАНЯВА СЕ струпването на публика в неделя - 28.06 - по време на състезанията тип затворено трасе.
При неспазване на препоръките стартовете ще бъдат СПРЯНИ.
БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ ЕДИН КЪМ ДРУГ!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?