32

Велинград изпраща уважавания педиатър д-р Филип Главеев в последния му път

С дълбоко прискърбие съобщаваме, че внезапно почина нашият изтъкнат и уважаван колега, любим педиатър и началник на Детско отделение в МБАЛ „Здраве“, гр. Велинград- д-р Филип Главеев.
 
Ръководството и екипът на МБАЛ „Здраве“, гр.Велинград поднася своите най-искрени съболезнования на семейството и близките му. 

"Градът ни загуби отдаден на лекарската професия професионалист, добър и всеотдаен, достоен за малките си пациенти лекар. Прекрасен човек, който ще остане завинаги в сърцата ни! Светлина по пътя Ви, д-р Главеев".


 
Д-р Филип Главеев е роден на 31.05.1972г. Завършва медицина в ВМИ, гр. Пловдив през 1996г. Придобива специалност по детски болести през 2009г. Започва професионалния си път в Центъра за спешна медицинска помощ гр. Велинград. От 2009 до 2011г. работи като педиатър в Отделението по детски болести на МБАЛ Велинград. Част е от екипа на МБАЛ "Здраве“, гр. Велинград от 2011г. Завършва професионалния си път като Началник на Детско отделение на МБАЛ "Здраве", гр.Велинград.
 
Опелото ще се извърши на 12.04.2023г./сряда/в траурна зала "Св. Архангел Михаил“ от 12.00 до 13.00ч, а погребението от 13.00ч. в Централни гробища, гр. Велинград.

*Пресофис на МБАЛ "Здраве" - Велинград


 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?