Следвайте ни

Великденски базар помага на "ничиите" деца

viber icon

Движението на българските майки (ДБМ) в Пазарджик започна подготовката на традиционния Великденски благотворителен базар, съобщават от организацията. Пъстрите сергии с празнични сувенири и ръчно изработена красота ще бъдат на Тортата в навечерието на Цветница и на самия празник.
В момента тече набирането на изделия за разпродажбата. Майсторки от региона и цялата страна вече изпращат първите изделия, картички, аксесоари. Не е задължително да са тематично свързани с празника.

"На 19 и 20 април от 9ч. до 19ч. на площад "Константин Величков" - ТОРТАТА, където ще можете да се насладите и закупите ръчно изработени сувенири, изпратени ни от наши приятели и съмишленици от цялата страна, информират в социалните мрежи инициаторите.

Част от събраните средства ще бъдат насочени към успешното продължаване на проектите на ДБМ-Пазарджик,

Целта на всеки наш Благотворителен базар, освен набирането на средства, е както да призовем чувството за отговорност и състрадателност на пазарджишката общественост, така и да заздравим положените основи на благотворителност и взаимопомощ като част от управлението на община Пазарджик, както и да пробудим и призовем към съпричастност и толерантност както към „ничиите” деца.

Очакваме ВИ!".

Партньори на най-мащабната за Пазарджик благотворителна инициатива отново са Художествената галерия "Станислав Доспевски", както и много училища и детски градини. Те се включват както с ръчно изработени сувенири, така и с доброволци, които ще помагат при разпродажбата на изделията в двата дни на пролетната акция.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?