Следвайте ни

Великденска акция "Бъди Човек" започна в Септември

viber icon

След изключително успешната коледна акция "Бъди Човек" в Септемврийска община сега доброволци започнаха и подобна за Великден. Това съобщи в социалните мрежи Магдалена Йоцова, която вече няколко години обединява хора с големи сърца около каузата да помагат на бедни, и то не само в навечерието на празници.

Вече е известно и как ще протече събитието. Ето програмата, както е представена в обръщението на Магдалена Йоцова:

"Бъди Човек" 2021
1. Официално благотворителният футболен турнир ще се проведе на 30.04 - 01.05 ( петък и събота) на открито като се спазват всички мерки. Записването на отборите може да стане чрез лично съобщение към всеки от организаторите. Правилата отново са както всяка година- всеки отбор се състои от 6 човека като минималната такса на участник е 5лв. При допълнителни въпроси може да се свързвате с нас по всяко време. На самия турнир също ще има кутия, в която могат да се оставят парични средства.
2. ВЕЛИНДЕНСКИ БАЗАР
На мястото, на което ще се проведе турнирът, ще има и скромен базар с ръчно изработени красоти, както и с домашни приготвени сладости и изкушения.
За всеки, който иска да се включи с нещо за хапване, моля, да бъде опаковано поединично или пакетирано по отделно. За информация може да се свържете с някой от организаторите.
3. Относно всички хора, които ме попитаха за сметка, на която могат да изпращат пари - BG69STSA93000027232762 - това е моят личен iban и ще се свържа с всеки, който е изпратил. Ще помоля хората , на които не съм писала и съм пропуснала, да ми пишат и да ме информират. Благодаря!
4. Ако имате някакви въпроси, може да се свържете с организаторите. След няколко дни отново ще има обновена информация относно всичко, тъй като сами разбирате, че сега организацията се случва малко по-трудно и бавно спрямо предишните години. Но важното е, че се получава! 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?