Следвайте ни

Във Величково: Нападнали и били хора, лепящи плакати за изборите

viber icon

През нощта срещу вторник екип на местна коалиция в Пазарджик, която издига кандидат за кмет на общината, е бил нападнат и бит в село Величково. Сред нападнатите има жена. 

Лидерът на една от партиите в коалицията определя случилото скато вандалски акт. Според изнесени пред медии данни, единият от участниците в този акт е кандидат за общински съветник от листата на друг кандидат за кмет на община Пазарджик. Сигналът за случилото, който е внесен в Районна прокуратура-Пазарджик, ще бъде изпратен и до главния прокурор и посланиците на страните-членки на Европейския съюз.

"Нека знаят какви са вандалските средства и какви са стъпките към властта на определени хора. Защото ако това не бъде заклеймено сега и не се даде много ясен институционален знак, че такъв тип престъпления ще бъдат преследвани с цялата сила на закона, трябва да сме наясно, че ние живеем в 30-те години на миналия век. Много разчитам прокуратурата да арестува тези хора и с бързо съдебно производство те да получат заслуженото. Да биеш жена, не може да бъде коментирано, да биеш човек, който лепи плакати, само защото не ти харесват хората - също“, е коментирал председателят на партията.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?