Следвайте ни

Васка Рачева е единствен кандидат за частичните кметски избори в Септември

viber icon

Независимият кандидат Васка Рачева е без алтернатива за предстоящите частичните избори за кмет на Община Септември. Дотам се стигна, след като регистрираните за участие в местния кметски вот 4 политически партии не издигнаха свои кандидати за кмет на Общината до края на последния възможен срок - днес в 17 часа.

При това положение на заседанието си тази вечер ОИК - Септември допусна до участие в изборите на 27-ми септември само Васка Рачева. Нейната бюлетина ще бъде под номер 13.

Както вече писахме, зад кандидатурата на Васка Рачева застанаха всички кметове от населените места в общината, мнозинството на Общински съвет и целият ръководен екип.

При създалата се ситуация тя ще стане новият кмет на община Септември, ако в нейна полза се пусне дори само една валидна бюлетина, в случай, че няма друга "НЕ ГЛАСУВАМ ЗА НИКОГО".

Поради тази причина ще бъде важно да има висока избирателна активност, тъй като се очаква опозицията да мотивира актива си да гласува именно по този начин.

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?