Следвайте ни

Ваня отбеляза 3 години Гинес с коафьорско шоу

viber icon

С шеметно коафьорско шоу Ваня Иванова ​отбеляза 3 години от рекорда си, с който се превърна в най-бързата фризьорка в света, призната от Гинес. Събитието е част и от превърналата се вече в традиция кампания "Най-хубавото се вижда със сърцето", чиято цел е закупуването и засаждането на дръвчета, за да бъде Пазарджик зелен, а планетата облагородена."Събрахме 2750 лева за нашата кауза, но част от тях ще дарим за оздравяването на Георги Арнаудов. Заедно с приноса на момчетата от местния мото клуб, ще преведем по дарителската му сметка 700 лева. С останалите пари от ревюто ще закупим дръвчета, които ще засадим напролет", разказа Ваня Иванова.

Зрителите в зала "Маестро Георги Атанасов" се насладиха на впечатляващо ревю на прически, в което се включиха майстори на ножицата от цяла България. За да подкрепят Ваня, пристигнаха нейни колеги от Варна, Бургас и Благоевград. Специална и основна роля в програмата имаха 30 ученици от Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт. Те влязоха в ролята на модели и танцьори, а за гримът им на сцената се погрижиха талантливите Елена и Мария. Специален поздрав отправиха и дечицата от най-малката група на детска градина "Валентина Терешкова". Страхотно настроение създаде звездният глас на младия певец Кристиян Павлов, който редовно подкрепя каузите на фризьорката Ваня Иванова. Водещ на шоуто беше Наско от Бг радио.

Ралица Иванова

Ралица Иванова

Редактор

Ралица Иванова е на 28 години, възпитаничка на Езикова гимназия "Бертолт Брехт" в Пазарджик, бакалавър по българска филология в Софийски университет "Свети Климент Охридски" и магистър по публични комуникации в отбраната и сигурността във Военна академия "Георги С. Раковски".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?