32

Валентина Кайтазова връчи печата на РИК-Пазарджик на председателя Антони Върбев

Областният управител Валентина Кайтазова връчи печата на РИК-Пазарджик за предстоящите избори за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г., на председателя на комисията Антони Върбев. 

С РЕШЕНИЕ№ 3090-ЕП/НС от 19 април 2024 г. на Централната избирателна комисия, Районна избирателна комисия в Тринадесети изборен район – Пазарджишки. встъпва в правомощията си от 20.04.2024 г.

Областният управител Валентина Кайтазова пожела успешна и ползотворна работа на РИК Пазарджик в подготовката и провеждането на предстоящите избори и допълни, че Областна администрация е осигурила технически и материално дейността на комисията. Създадена е необходимата организация, съвместно с община Пазарджик и „Информационно обслужване“ АД, за осигуряване на условия за ефективна работа на членовете на РИК Пазарджик. 

В Областната администрация и във всички общини от областта със заповеди на областния управител и кметовете на общини са сформирани екипи за организационно-техническа подготовка на изборния процес в координация с администрацията на Министерския съвет.

РИК Пазарджик е в състав от 13 членове. Председател е Антони Върбев, зам.-председатели са Христина Ганчева, Васил Стефанов, Елена Попова и Кръстьо Костадинов, секретар е Али Чешмеджиев, а членове са: Янчо Дрянов, Боряна Дунгарова, Лъчезар Минев, Христо Вълков, Иванка Гатина, Юсуф Мехмедов, Христина Дачева.     

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?