Следвайте ни

В Септември: Общинари и кметове ще купуват тестове за хората

viber icon

Ръководният екип на Община Септември и кметовете на кметства от Септемврийско са готови да дарят заплатите си за купуване на тестове, установяващи COVID-19.

Готовността си те обявиха веднага след като народният представител от Септември Даниела Малешкова бе диагонстицирана с коронавирус. Новината разтревожи част от населението в личен план.

"Предвид широкото медийно прокламиране на вируса COVID-19 и дадената положителна проба на нашата съгражданка Даниела Малешкова, от Общинския щаб информираме населението за следното: 
С цел осигуряване здравето и спокойствието на хората и техните близки, от община Септември сме готови с организация за лабораторно изследване на всеки попадащ в контактния диапазон на госпожа Малешкова. 
От заплатите си кметовете и целият екип ще закупим нужните тестове за всеки, който чувства безпокойство, извън семейния кръг лица, които задължително ще бъдат изследвани със средства от държавата. 
От името на Марин Рачев и неговия екип желаем бодър дух и бързо оздравяване на Даниела Малешкова", се казва в съобщението до жителите на Септември.

Посочен е и телефон за контакт - 0887744800, който ще бъде на разположение всеки ден от 08.00 до 17.00 ч., вкл. събота и неделя.

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?