Следвайте ни

В Пазарджик отвори врати новата дентална клиника „Лидер”

viber icon

Модерна дентална клиника „Лидер” отвори врати в Пазарджик. Тя се намира на ул. „Кочо Честименски” 13(срещу бившата болница „Ескулап”).  

Клиниката е снабдена с последно поколение апаратура и инструментариум, които дават възможност за комплексно стоматологично обслужване и извършване на всички най-модерни услуги в областта на денталната медицина.

„На пациентите ще предложим  висок професионализъм и най-съвременна техническа база, така че да им бъде осигурено най-съвременно и адекватно дентално лечение. То ще бъде насочено към всички възрастови групи пациенти. За целта сме ангажирали специалисти по ортодонтия и имплантология”, коментира при откриването на клиниката нейният управител д-р Людмила Стоянова. 

Стоматологичното студио е оборудвано с 4 кабинета, а ултрамодерният рентген може да прави всички дентални снимки. 

По случай откриването на клиниката водосвет за здраве и просперитет на новото начинание отслужи архирейският наместник на Пазарджишката духовна околия свещеноиконом Боян Кочев. В края на службата той освети цялата база на клиниката, която е най-модерната в областта. 

Сред гостите на церемонията бяха представители на пазарджишкия бизнес, приятели и близки на д-р Людмила Стоянова.  

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?