102

В Пазарджик иронизират финалистите за Купа България

Зоната беше перфектното място за провеждане на финала, твърдят футболни кибици

Част от феновете на футбола в Пазарджик не скриха черния си хумор преди днешния финал за купата на България по футбол, коментирайки в социалните мрежи прогнозната посещаемост на двубоя за Трофея между ЦСКА 1948 и Лудогорец.

По последна информация на стадион "Васил Левски" се очаква да присъстват обидно малък брой зрители - между 300 и 400. При това положение кибици от постоянното присъствие на спортен комплекс Зоната на здравето започнаха да съжаляват, че не са инициирали провеждането на финала да бъда именно там - на стадиончето до левия бряг на река Марица. 

След реновирането му и повторно откриване през лятото на 2020 година, спортния комплекс Зоната на здравето в Пазарджик разполага със затревен футболен терен с естествена настилка, съблекални и четири реда трибуна за около 400 седящи места. Освен това щеше да се отговори и на вечените претеции за неутрален терен, които винаги възникват, когато един от финалистите е провинциален тим, а другия столичен. Така Пазарджик щеше да предложи за празничния 24-ти май почти препълнен със зрители стадион и абсолютно футболна обстановка.

Уви, обаче финалът ще се играе на стадион "Васил Левски" при около 1 % запълване на капацитета му. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?