Следвайте ни

В "Хебър": Троен шок за Митов, основни играчи отиват на операция

viber icon

Кадровите проблеми във ФК "Хебър" сякаш нямат край. Днес стана ясно, че треньорът Николай Митов ще се лиши за дълго време от услугите на няколко основни футболисти. 

Най-тежка е ситуация със сърцатият защитник Тодор Гочев. Медицинските прегледи показаха, че той е със скъсани кръстни връзки от контролата с Локо(Пд)  и подобно на Жак Пехливанов трябва да се подложи на операция.

Друг краен бранител - Мартин Вълчинов също отива на хирургическа интервенция. При него проблемът е повреден менискус. Операцията ще го извади от строя за минимум 45 дни. 

До 2-ри март със забрана да тренира пък е Ивайло Тодоров. Той има проблем с коляното, който ако не отшуми също ще трябва да бъде възстановен оперативно. 

Друг футболист от лазарета - Йордан Тодоров ще може да поднови занимания с отбора най-рано след 10 дни. Проблеми от здравословен характер има и за Цветелин Тонев, който на контролата с Берое обърна коляното си и още не е пълноценен за тренировки и мачове. 

При очерталата се ситуация, във все по-голяма степен треньорът Николай Митов ще трябва да попълва групата на отбора с кадри от школата на тима, тъй като в момента опциите за привличане на нови футболисти са сведени до минимум. 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай