Следвайте ни

Утре започва Бири Манджаро

viber icon

От петък до неделя, Пазарджик ще бъде най-готиното място за забавления. Освен вечерните концерти, крафт бирата и вкусните изкушения организаторите ни увериха, че и през деня са ни подготвили много изненади. 
Парк ”Стадиона” ще се напълни със специални обособени площи, които ще включват следните зони: “Пикник зона”, “Релакс зона”, “Зона за забавления” и “Арт зона”.  На отбелязаните места гостите на фестивала ще се радват на хамаци, пикник пространство, дневни и вечерни игри за малки и големи и интересни местни малки бизнеси, с малко по-нестандартни предложения за дрехи и аксесоари.
Дневните дейности стартират на 5-и юни, а програмата започва от 11:00 ч. в парка. Там ще ни очакват занимания за малчуганите, за които са подготвени шатри, където децата ще могат да оцветяват, рисуват и да участват в множество отборни и индивидуални игри. Освен това, децата ще могат да се включат в специалното издание на “Аеробика и Табата с Ваня”. Малко по-късно вечерта за по-смелите и пораснали гости на фестивала организаторите са подготвили надяждане с люти чушки и надпиване с бира. Нека не забравяме, че в този уикенд, пълен с крафт бира и забавления, на сцената в петък вечер ще ни очакват Junior Band, които станаха втори в България търси талант, Керана и Космонавтите, както и JEREMY?, които бяха избрани лично от QUEEN да подгряват концертите им в България, Румъния и Полша. От 17:00 ч. започва и съботната програмата, която ще се открие от Баварска духова музика, след това ще видим и невероятен трибют на Deep Purple и разбира се Подуене блус бенд. БириМанджаро винаги мисли и за местните банди, затова и през трите дни на сцената ще се качат Rocka Rolla, Voice and Fingers, Група Стойност и Три ПЛЮС. Неделната програма гарантира едно необикновено преживяване - хората ще могат да прекарат цял ден в парка, а QUEEN Unreal Tribute ще забавляват гостите с най-емблематичните песни на бандата.
Очакваме ви в дни изпълнени с бира, музика и добро настроение!
Парк “Стадиона”, вход свободен.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?