Следвайте ни

Утре откриват обновената Зона на здравето

viber icon

Утре от 12 часа на Зоната на здравето в Пазарджик ще се състои официалното откриване на най-новото спортно съоръжение в общината. 

Спортният комплекс, известен като „Зоната на здравето“, комбиниращ площадки и зони за различни видове спорт се използва за спорт и отдих на жителите на Общината и от различни спортни клубове.

Във връзка с това, Община Пазарджик предприе необходимите действия за облагородяването на пространството.

В рамките на дейностите бяха изградени площадка за фитнес на открито, игрища за волейбол, баскетбол и тенис с хард корт.

В допълнение Община Пазарджик рехабилитира основния тревен терен, на който бе положена нова настилка. Към него е изградена и модерна поливна система, а трибуните за зрители бяха възстановени.

Както вчера "Марица" писа обновено е вече и игрището за минифутбол в изкуствена настилка в т.нар. "клетка". То е част от цялостният ансамбъл на Зоната на здравето.

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?