Уреди за дезинфекция на въздуха монтираха в Областната болница

Осем отделения на МБАЛ-Пазарджик бяха оборудвани с нови уреди за UVC дезинфекция на въздух. 12 от тях са стационарни -тип AIR STRIKE 2020, а един е мобилен-VIP AIR STRIKE MOBILE 2020. По три уреда се предоставят на Отделението по анестезиология и интензивно лечение и Хирургично отделение, а два на Отделението по ортопедия и травматология. По един бяха монтирани в Отделението по акушерство и гинекология, Неврохирургия, Интензивният сектор на Кардиология и УНГ. Новият мобилен апарат за дезинфекция на въздух ще се използва в Инфекциозно отделение.
Предимството на тези бактерицидни лампи е, че могат да работят в присъствието на пациенти и медицински персонал. Те дезинфекцират и стерилизират въздуха в помещенията. Осветителните тела са с компоненти на Philips и не отделят озон.
Инвестицията в тези уреди се прави с цел превенция на вътреболничните инфекции.
За всички останали отделения на МБАЛ-Пазарджик са осигурени мобилни UVC лампи за директна дезинфекция на повърхности. А Отделението по анестезиология и интензивно лечение вече разполага и с апарат „Exterminator 2020” за дезинфекция на повърхности и въздух.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Rosalina DE LUCIA

Rosalina DE LUCIA

30.06.2020 | 16:28

Здравейте г-жо и г-н, На този коментар обявявам новите си съобщения. Свидетелствам за получения заем и искам да благодаря на г-жа Виолайн. Имате важен проект за изпълнение, но за съжаление нямате достатъчно пари, за да започнете. Вашият бизнес е фалирал и търсите средства, за да започнете, това съобщение е за вас. Моля, свържете се с тази дама с кредитора на IBSI-BANQUE. Ето неговия имейл адрес: [email protected] Благодаря ти !

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?