32

Ужасяващи подробности излизат за фаталния побой във Велинград

Тежко престъпление във Велинград. Мъж е бил изнасилен и пребит до смърт от двама братя в ромския квартал. Извършителите са задържани. 

Преди седмица 22-годишният Иван и 17-годишният му брат нанесли побой над Методи, след което си тръгнали, разказват близки на жертвата. 

"Когато влязох да го питам кой го е бил, той ми казва двамата братя, по цигански - Бико и Калеята", разказа сестрата на убития Галя Караманова.

На следващия ден Галя завела брат си в Спешна помощ, където след преглед го освободили за домашно лечение. Два дни по-късно Методи починал. Започва и разследване, което установява ужасяващи подробности.

"Били са извършени действия на полово удовлетворяване, т.е. хомосексуални актове, след което на въпросното лице е била нанесена телесна повреда", обясни районният прокурор на Пазарджик Радослав Бакърджиев.

Криминалистите намерили дървен кол, с който мъжът е бил удрян и насилван. Затова обаче мъжът не разказал при направения му преглед.

"Именно на тази база спрямо починалия не са били взети някакви мерки от страна на лекарите и той след няколко дни почива от перитонит", каза още Бакърджиев.

Хората в квартала недоумяват какво може да е предизвикало подобна жестокост от страна на братята, които до този момент не са криминално проявени. Двамата са в ареста. Ако вината им бъде доказана, може да получат до 15 години затвор.

*Източник - bgonair.bg

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Мая

Мая

21.01.2022 | 10:58

Ако вината им бъде доказана, ще получат……..! Защо изобщо се моткате? Още чакаме да докажете вината за смъртта на блъснатия на сфетофар журналист! По-скоро се стремите да докажете колко са невинни извършителите!!!

Отговори
5 0
Български Хелзенски Комитет

Български Хелзенски Комитет

21.01.2022 | 15:31

Нормално, това са нормални малцинствени обичаи!

Отговори
3 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?