Следвайте ни

Ударно чистят спирките в града

viber icon

Община Пазарджик стартира кампания за почистване на спирките на градския транспорт. Непрестанното лепене на частни обяви и реклами създава неприятен вид и неестетична визия не само на конструкциите, но и на районите около тях.

Кампанията започна от бул.”Георги Бенковски”, бул. “Кочо Честименски”, бул. “Александър Стамболийски”, ул. “Пловдивска”, като поетапно ще бъдат почистени и ремонтирани всички спирки в града.

"Още веднъж призоваваме гражданите за съпричастност и опазване на заобикалящата ни среда като напомняме, че на нарушителите ще бъдат налагани глоби съгласно чл.2, т. 12 и чл. 39 от Наредбата за обществения ред", съобщиха от общинска администрация.

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (1)

Пет

26.07.2019 | 19:30

Много е лесно...който си е лепил рекламните плакати...ако ги премахне сам 100 лв глоба.а ако не ги премахне..500 лв глоба!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?