Следвайте ни

Учителка с КОВИД издъхна, в школото й минават на онлайн обучение

viber icon

Преподавателка от Иновативното средно училище „Св.св. Кирил и Методий“ във Велинград е изгубила битката с коронавируса, съобщиха нейни близки. Жената е била начална учителка, отишла си е от този свят едва на 59 години. Вчера е изпратена в тесен кръг по последния й път.

Случилото се потресе целия град – хората ще запомнят починалата жена като всеотдайна към децата, с усмивката и добротата й.

Малко по-късно от ръководството на училището съобщиха, че прекратяват присъствените занятия за всички ученици от 1. до 12. клас, до 21 ноември. През това време децата ще бъдат на онлайн обучение. Обявен беше и график на часовете за отделните образователни етапи, както и за занималнята на малчуганите от 1. до 4. клас. При дистанционното преподаване ще се извършва оценяване, а на неявилите се ученици ще се нанасят отсъствия.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

saad

saad

12.11.2020 | 08:39

Google плащаше между 16 000 и 32 000 долара на месец за цялата работа онлайн от дома. По-малкият брат беше безработен от три месеца и преди месец имаше чек за 32 475 долара. Тя работеше вкъщи четири часа на ден и доходите можеха да бъдат дори по-високи. И така започнах.===>>>www.Selfmax5.com

Отговори
1 1
Ваня

Ваня

12.11.2020 | 16:47

Стига с тези глупости бе, ненормален ли си. Пишеш за "по-малкия брат", в следващото изречение го наричаш "тя". Аман от ...

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?