32
Следвайте ни

Учители са герои в новото „Възрожденско приключение“

viber icon

На вдъхновяващит учители и будители, оставили незабравима следа в сърцата на своите възпитаници, е посветено новото издание на единствената по рода си Фейсбук игра „Възрожденско приключение“, създадена от пещерката Мария Джуркова. Съревнованието в социалната мрежа по традиция започна по повод 5 октомври - Международния ден на учителя, и ще завърши за 1 ноември - Денят на народните будители.

През този период на Фейсбук страницата на „Възрожденско приключение“ ще бъдат представени общо 26 учители ветерани от Пещера, оставили ярка следа в образователното дело на града.

До финала в 19,30 часа всяка вечер ще се излъчват анимирани клипове с въпрос, а на следващия ден в 19,00 часа ще се публикува правилният отговор. Един от споделилите клиповете ще бъде изтеглен с жребий и ще получи награда - подаръчен ваучер за книги. А един от далите верен отговор на загадката ще бъде избран за голямата награда - подаръчен ваучер за техника.

Това издание се реализира по идея на Фаня Иванова - учителка по професия, общинска съветничка и председателка на Народно читалище „Развитие-1873“ в Пещера.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?