Следвайте ни

Тролеи закъсаха заради обледенени проводници

viber icon

Поради специфични метеорологични условия тази сутрин цялата контактна мрежа на тролейбусния транспорт беше обледенена. Няколко тролея закъсаха рано сутринта на улица „Петър Бонев“, в района на тролейбусното депо, съобщават от "Тролейбусен транспорт". Останалите коли се опитваха да направят курсовете от разписанието си, но високата влажност, съчетана с ясно и студено време на практика правят невъзможно придвижването на тролейбусите, които се движеха с огромно закъснение. Пътниците бяха извозени с автобуси, но все още тролеите се движат извън разписание.  

Екипите на електро транспортното дружество от ранни зори правят всичко възможно да се преборят със специфичните метеорологични условия и работят абсолютно професионално, за да направят възможно придвижването на тролейбусите, макар и извън график. Най-вероятно около 10:00, 10:30 часа тролеите ще влязат в график. 

Поднасяме извинение на премръзналите ни съграждани тази сутрин и благодарим за разбирането на всички пътници, допълват от дружеството. 

  

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Кирил

Кирил

22.02.2021 | 10:34

Голям майтап с тази статия! На пловдивските тролеи жиците са са им обледенени от има-няма 20 години! То ставало върос за Пазарджик

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай