Следвайте ни

Тролеи 2 и 2Е с сменят разписанието заради това на влаковете

Новини от Пазарджик и региона

viber icon
Поради промяна в разписанието на БДЖ – пътнически превози, влизащо в сила от 15.12.2016 г. и с цел оптимизиране на връзките с преминаващите през жп гара Пазарджик влакове, се налагат промени в разписанието на тролейбусите. В тази връзка от понеделник – 19.12.2016 г. тролеите ще се движат с ново разписание. Запазен е броят на курсовете по отделните линии. Запазени са и часовете на първия и последния курс по отделните линии. Разписанието е съобразено и с другите наши основни клиенти. Корекциите касаят предимно линиите №2 и №2Е.
Промените по досега утвърденото разписание се отнасят за следните курсове:

•По линии №1, №4 и №5 – промени няма.
•По линия 1Е от кв. Устрем курсът в 05:25 да бъде променен на 05:45, а от жп гара Пазарджик, курсът в 06:00 да бъде в 06:20.
•По линии №2 и №2Е с различни интервали са променени всички курсове.

Промяната е отбелязана в сайта на дружеството. / "Пазарджишка Марица"
Дора Цветкова

Дора Цветкова

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Дора Цветкова е завършила Българска филология в ПУ "П. Хилендарски" през 2000 г. Междувременно работи като учител в различни учебни заведения и специализира "Управление на малка фирма" към Центъра за пазарна икономика в Пловдив. През 2000 г. започва работа в медийния сектор – в. "Новини в цени" и "Знаме". От 2011 г. е в екипа на "Пазарджишка Марица".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?