32

Трима са кандидат-кметовете за Ветрен дол, сред тях е и дама

Трима са известните до момента кандидати, които ще се борят за кметското място във Ветрен дол на частичните избори на 27 февруари. Сред претендентите има и дама, става ясно от последните решения на Общинската избирателна комисия в Септември.

Първи регистрацията си направи Александър Андреев, местен жител, който дълги години е бил в чужбина, но от известно време се е върнал в родното си място. В надпреварата се впуска и Нина Димитрова - директорката на училището във Ветрен дол. И двамата са издигнати от инициативни комитети. Очаквано за поста се кандидатира и досегашният кмет Димитър Христосков, който беше отстранен заради забравена незаличена фирма на негово име. Той е подкрепен от "Републиканци за България".

Хората във Ветрен дол ще гласуват в две секции, чиито комисии ще бъдат с по 9 членове. От общо 18-те места в СИК по 4 получават ГЕРБ и "Продължаваме промяната" и по 2 - ДПС, БСП, ИТН, "Демократична България" и "Възраждане". Последните две политически организации не получават нито едно от общо 6-те ръководни места в комисиите.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?