32

Тридневен мото-рок фестивал започва в Пазарджик

Атрактивното събитие е в подкрепа на момче с рядко мускулно заболяване

От днес до 26 юни Пазарджик се превръща в мото-рок дестинация на България.  Мото клуб „Boys of Hell“  кани всички любители на моторите и рок музиката да станат част от първото издание на „Moto Rock Fest Pazardzhik“ 2022. То ще се проведе в двора на ПГСС "Царица Йоанна".

В рамките на фестивала всички любители с бензин в кръвта ще имат изключителна възможност да видят най-новите модели на световни марки, къстъм дизайнери и много други.

Организаторите от мото клуб „Boys of Hell“   са подготвили много забавни игри, томболи, както и стънт шоу (стънт е спорт в който се правят най-различни, опасни, акробатични и атрактивни номера, главно с големи пистови мотори).

В дни на фестивала ще има и богато рок меню, като всички присъстващи ще мога да се почерпят с изпълненията на: Voice and Fingers, Elinor – Rammstein Tribute, Rocka Rolla, Madicine Band Serbia и Sevi.

Традиция е рокерите от Boys of Hell MC да помагат на хора в затруднена ситуация. Първият им мащабен мотосъбор също е с благотворителна кауза - той ще бъде в подкрепа на 11-годишния Ангел Карафезиев. Момчето страда от рядко заболяване, което унищожава мускулите му и вече трудно се движи. Събраните средства ще бъдат дадени за точно диагностициране и лечение на заболяването му.

Обявена е и сметка за дарения за Ангел:
Банка ДСК
IBAN: BG69STSA93000014502676
BIC: STSABGSF
Титуляр: Гергана Карафезиева

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?