Три културни събития подготвя СУ „Георги Брегов“

С три културни събития ще се представи пред пазарджишката публика СУ „Георги Брегов“ идната седмица, съобщават от учебното заведение.

Поредицата започва във вторник с традиционния пролетен благотворителен концерт. Той ще бъде изнесен от 18,00 часа в зала „Маестро Г. Атанасов“.

На 26 април следва Празник на музиката.

Така се нарича представителната изява на клуб „Млад пианист“ по проект „Твоят час“ с ръководител Величка Терзийска. Младите пианисти от 2 А и 3 В клас на СУ "Георги Брегов" гр. Пазарджик ще представят пред публиката кратки забавни клавирни пиеси.

Домакин на проявата е Художествената галерия „Станислав Доспевски“ гр. Пазарджик, а датата е 26.04.18 г. (четвъртък), начален час 16.00 ч.

Партньор е клуб „Вокален клас“ с ръководител Грозденка Чалъкова и ученици от НУ „Отец Паисий“ гр. Пазарджик.

Третата проява е посветена на Международния ден на танца – 29 април и ще бъде проведена на тази дата.

„Каним всички ученици и учители да се поразкършим и забавляваме заедно. Началото ще поставят нашите ученици от 2 Б клас с една ритмична зумба. После ще тропнем ръченица под ръководството на 1 Б клас, след което ще демонстрираме уменията си по народни танци. Събитието ще се състои на 27.04 (петък) от 10:30 часа в двора на училището. Не забравяйте да си обуете удобни обувки и да се заредите с добро настроение!“, в свеж младежки дух съобщават организаторите.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?