Следвайте ни

Третокласници зарадваха медици с видеоклип за днешния им празник

viber icon

Ученици от трети А клас на СУ "Васил Левски" -  Велинград, с класен ръководител г-жа Кинче Благова и г-жа Нина Захова /учител ЦДО/, нарисуваха рисунки и направиха видеоклип, с който поздравяват всички здравни работници, по случай 7 АПРИЛ- СВЕТОВЕН ДЕН НА ЗДРАВЕТО.

В своите рисунки, децата благодарят от сърце на всички герои в бяло за техния труд, прецизност, усърдие, риск и хуманност, които проявяват ежедневно и ежеминутно, пишат от МБАЛ-Велинград. Чистите детски усмивки, сърцата, четирилистните детелини и трогателните думи, са изпълнени с настроение и истинска признателност. И както в една от най-популярните детски книги „Мечо Пух'', един от героите открива, че неговото малко сърце може да побере доста голямо количество благодарност, така и тези ученици, откривайки голямата благодарност в своите сърца, искат да я споделят с всички български здравни работници!

"С тази своя инициатива, учениците ни показват как да не губим детската вяра в доброто, невинната и чиста обич! - отбелязват с благодарност медиците. Насладете се на детските илюстрации, изпълнени с най-искрените чувства на признателност и благодарност! Във време на пандемия, всеки помага с каквото може – оръжието на децата е любов!".

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?