Следвайте ни

Трети ден издирват изчезналия на Куртлуджа мъж

viber icon

Все още не е намерен 76-годишния мъж, който е в неизвестност от четвъртък. Вчера в издирването са участвали служители на Районното управление в Пещера, полицейския участък в Батак, противопожарните служби в Батак и Пещера, планински спасители, лесничеи от горски стопанства, ловци, доброволци организирани от кметовете на населените места, където е бил забелязан последно, членове на оф - роуд клуб. Обходен е огромен периметър в района между село Нова Махала и гр. Пещера до пещерата Снежанка. Прегледани са всички пътища, горски пътища и пътеки. Тази сутрин издирването е възобновено. 

Припомняме, че човекът е в неизвестност от 11,30 часа в четвъртък - тогава е подаден сигналът от негов син на 112. Изчезналият е местен, познава района. 

Участници в акцията от "Планинско спасяване - Пазарджик" отправиха призив към всички туристи и планинари които искат да помогнат в съботния ден:

Ще се проведе възможно най-мащабно претърсване на района, като за това са нужни много хора. Който е свободен и иска да помогне нека се свърже с нас. Може да пишете на страницата или да се обадите на телефон :
0885020708 - Димитър
Важно за хората които ще присъстват!
Трябва всеки да има удобни обувки за ходене в планината, осветление, подходящо облекло и храна, и вода. В момента в района е голяма жега, въпреки надморската височина и гористата местност. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?