102

Треньорите от Академията на Хебър се включиха в уеб семинар

Треньорският състав на Академия Хебър взе участие в онлайн семинар, който бе организиран от една от най-добрите футболни школи в Европа – тази на Динамо(Загреб).

Уеб семинарът включваше беседа по 7 ключови модула - ‘’Първа стъпка към успеха‘‘(Развитие на играчите във възрастовите гарнитури U8 – U14); ‘’Геометрия и игра‘‘(Развитие на играчите във възрастовите гарнитури U15 – U19); ‘‘Най-добре подготвеният не се бои от провал‘‘(Фитнес периодизация); ‘‘Защо сме една от най-продуктивните школи в Света?‘‘(Индивидуално развитие на младите играчи); ‘‘Кои са най-важните аспекти от вратарското развитие и как да ги постигнем?‘‘(Процес на взимане на решения в ситуации 1v1 и визуални стимули); ‘‘Не става въпрос само за наблюдение – данните говорят с вас, ако знаете как да слушате‘‘(Kaк да анализираме правилно юношеския футбол?).

 
Сред лекторите личаха имената на доказани специалисти с голяма експертиза като асистент директорът на академията - Anđelko Ivanjko, едни от най-добрите технически, тактически, кондиционни треньори и анализатори - Marko Cindrić, Ivan Mijač, Marko Matušinskij, Antonio Alfoldi, Ivan Kovčić и Martin Kolar. Всеки един от тях има сериозен опит в сферата, за която проведе лекция с тясна специализация и фокус върху малките детайли, които правят разликата на най-високо ниво.

Участието на Академия Хебър в този семинар е поредната стъпка в правилната посока на развитие на кадрите и възможността за надграждане на уменията на треньорите в клуба.

"Стараем се да надграждаме уменията си и да работим с най-добрите специалисти за децата в Пазарджик", коментира участието на хебърци в семинара директорът на Академията Кирил Божков.   

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?