102

Треньорът на Хебър: Имахме голяма нужда от тази победа

Старши-треньорът на Хебър Фулвио Пеа изрази задоволството си от победата над Спартак(Варна) с 1:0 като гост. Италианският специалист призна, че отборът му е трябвало да страда, след като е вкарал гол.

„Мачът беше много интересен, емоционален, жив. Ние бяхме доста добри през първото полувреме. След като отбелязахме гол, страдахме. Доволен съм, че направихме едно добро първо полувреме. През второто полувреме ни се наложи да защитаваме резултата”, започна италианецът.

„Независимо от другите отбори, ние имахме нужда от позитивен резултат, за да вдигнем самочувствието си. Една победа ни дава спокойствието да работим”, отчете Пеа. 

„Знаем, че работим всеки един ден. Много играчи дойдоха със закъснение. Нито една победа или загуба не може да ни отдели от пътя. Нашите цели са да направим отбор, който да остане в групата”, продължи специалистът.

„Ще имаме по-ясна представа за състоянието на Тонев, когато се върнем към тренировките. След победа всички болежки минават по-бързо”, завърши наставникът на Хебър.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?