Следвайте ни

Трагедия в Дебращица: Шофьорка изпусна колата си и уби жена на тротоара

viber icon

Една възрастна жена е починала, а други три са ранени след пътен инцидент на единия от входовете на пазарджишкото село Дебращица.

Спускайки се от местността „Добра вода” по посока за село Дебращица в началото на населеното място, жена от Пазарджик загубила контрол над фолксвагенът си. Колата напуснала пътното платно и се качила на близкия тротоар, където се врязала в група възрастни жителки на селото, разговарящи пред къщата на една от тях.

В резултат на удара на място е починала 76 годишната жена, а другите три нейни съселянки на възраст между 70 и 88 години са с различни травми и наранявания. Те са транспортирани от линейки на „Спешна помощ” в МБАЛ-Пазарджик, като едната от тях е в по-тежко състояние, съобщи говорителят на ОД на МВР - Пазарджик Мирослав Стоянов.

Незабавно към мястото са били насочени автопатули на сектор „Пътна полиция”, РСПБЗН-Пазарджик и Спешна помощ. Пристигайки на място екипите установили, че инцидентът е предизвикан от лек автомобил с водач 45-годишна жена от Пазарджик. В автомобила тя пътувала заедно с мъжа, с който живее и тяхното 7-годишно дете.

 На мястото се извършва оглед от дежурна група на полицейското управление в Пазарджик. Изяснява се причината, довела до тежкото пътно-транспортно произшествие.  

Жената предизвикала трагичния инцидент няма алкохол и наркотици в кръвта й. След катастрофата тя е отведена в ареста на РУ - Пазарджик.

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (4)

закономерно и трагично

закономерно и трагично

25.05.2020 | 12:26

Много смели и крайно опасни станаха шофьорките напоследък, просто са гола вода зад волана, но нагли, безцеремонни и масово непознаващи ЗДП !

Отговори
0 1
Уточнение на уточнението

Уточнение на уточнението

25.05.2020 | 11:43

Запетая трябва да има и след инцидент: "Жената, предизвикала трагичния инцидент, няма ..." Преди да коригираш другите, помисли доколко ти си наясно с граматиката.

Отговори
1 0
Уточнение

Уточнение

25.05.2020 | 07:57

Статията е пълна с грешки и недомислици, редактори нямате ли?! ".... Загубила контрол над фолксвагвнЪт си", (неправилна употреба на пълен член), "В автомобила тя пътувала заедно с мъжа, с който живее и тяхното 7-годишно дете." Трябва да е "с когото"... "Жената предизвикала трагичния инцидент няма алкохол и наркотици в кръвта й."... След жената трябва да има запетая, пише се " в кръвта си", а не ѝ....

Отговори
4 2
страната на еднокнижниците

страната на еднокнижниците

25.05.2020 | 12:27

от мисирки кво да се очаква

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?