32

Трагедия: Дървосекач загина в коритото на Луда Яна

Безжизненото тяло на човека било открито от случаен минувач

Мъж на 40 години е загинал при сеч на дървета в коритото на река Луда Яна, научи "Марица". Фаталният инцидент е станал вчера около 10:20 часа преди обяд. Безжизненото тяло на човека, затиснато от отрязано дърво, било открито от случаен минувач, който подал сигнал на 112. 

Загиналият е работник на фирма, наета за почистването на речното корито. Около него били намерени резачка, бензин, инструменти и други вещи, говорещи, че е бил там в изпълнение на трудовите си задължения. Уведомена е и Областната инспекция по труда. Предполага се, че по време на инцидента е бил сам, не е имало други колеги около него, за да му помогнат. Случаят се разследва, като една от версиите е трудова злополука.

От полицията потвърдиха, че има досъдебно производство по такъв сигнал. На мястото вчера е извършен оглед от полицейски инспектори и автопатрул на Районното управление в Пазарджик. Повикана е и линейка, но медиците само констатирали смъртта на човека. Заради започналото разследване засега от институциите отказват повече подробности.

Загиналият е жител на Пазарджик.

Тепърва ще се изяснява дали и защо е бил сам по време на инцидента, дали са взети всички мерки за безопасна работа и как се е стигнало до трагедията, отнела сравнително млад живот.

 

Оцени новината

Оцени новината
2/5 от 1 оценки
2/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?