Следвайте ни

Тодор Попов: Реновираме и прилежащите територии, за да открием през юни „ Балона“

viber icon

„Вече напредва ремонтът на съблекалните на комплекса, от басейна ще бъде изкъртен бетонът и ще бъде отлят нов басейн. Гоним сроковете, така че до юни да се открие това съоръжение, известно като Балона.“, заяви кметът на Пазарджик Тодор Попов на поредния оглед на ремонтните дейности.

„Покрай този комплекс и след като догодина се направи Плажът, това ще е много посещавана територия, затова решихме колкото е възможно да бъде разширен паркинга. Досегашният е за 60 автомобила и амортизиран, а новия ще е за 90-100 и ще обслужва Плажа, Балона и Зоната на здравето. Ще се наложи да премахнем някои стари дървета, но веднага ще ги подменим с нови и ще направим терена удобен за всички, които ще посещават тези територии“, коментира още Тодор Попов. Главният архитект Кръстьо Танков уточни, че предстои да се подменят бордюрите, както и настилката на стария паркинг. След разширението в рамките на допустимите габарити, паркингът ще бъде асфалтиран. Ще се поддържа зелената среда, а това ще промени визията на квартала. „С това се доближаваме до нашата голяма цел и с гордост ще заявим, че имаме най-добрият комплекс за отдих, спорт и туризъм“, категоричен е кметът на Пазарджик.

*Източник - пресцентър на Община Пазарджик

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Концесия Балона

Концесия Балона

15.03.2021 | 19:11

Добре че беше един цървул да повдигне въпроса за тия спортни обекти които кмета беше приготвил за Концесия, иначе досега да стоят в тръни и храсталак

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?