Следвайте ни

Тодор Попов: Политическите сътресения не застрашават дейността на общините

viber icon

Политическите неразбории в новия парламент не застрашават дейността на Община Пазарджик, както и на останалите български общини. В това увери вчера кметът на Пазарджик Тодор Попов в изявление пред общинските съветници. 

„Хората са изплашени и объркани от случващото се, а с действията си народните избраници не правят необходимото те да се успокоят, каза кметът. Затова считам, че е редно да кажа, че всички тези неща, които се приеха – мораториум и така нататък, по никакъв начин не влияят пряко или косвено на работата на общинските администрации, всички дейности са обезпечени. Няма да има проблеми с трансферите и с всички проекти, които ние сме започнали. Така че искам всички жители, служители и наши партньори да са спокойни“.

Попов допълни, че вече е избран изпълнител за „Балона“, от средата на май се очаква да започне работата и по новото улично осветление. По думите му, до 21 май ще бъдат приключени течащите в момента улични ремонти. Предстои избор на изпълнител и за Западния обход.

Неговата прогноза е, че няма нищо страшно дори да се стигне до предсрочни избори и ако народните избраници проявят здрав разум, няма да има сериозни икономически сътресения. Но ако политическата криза продължи до края на годината, може да се очакват проблеми.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Ganko

Ganko

29.04.2021 | 11:19

Tozi prelicha na mutra I po govor darjanie. Ot kade se vze toq chakal?

Отговори
0 0
Лявото крило, трета килия

Лявото крило, трета килия

29.04.2021 | 10:22

Точно твоето обескосмено допе го чакаме с голямо нетърпение.

Отговори
1 0
Лявото крило,трета килия

Лявото крило,трета килия

29.04.2021 | 10:20

Точно твоето обескосмено допе го чакаме с голямо нетърпение

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?