32
Следвайте ни

Тодор Попов: Община Пазарджик ще замени шумната заря само със светлинни ефекти

Икономисаните от зарята средства ще бъдат използвани за кауза, предложена от гражданите

viber icon

Скъпи съграждани,

В навечерието на Новата година използвам случая да пожелая на всички Ви много здраве, защото здравето е най-важното, особено в дни като тези. А също така много позитивно и добро настроение, защото без добро настроение и позитивизъм човек не би успял да направи нищо добро! И нека бъдем малко по-смирени и малко по-милосърдни през цялата година, не само в празничните дни - това е важно за всеки един от нас. И да бъдем по-работливи, защото това е единственият начин да успяваме в живота!

Гордея се с това, което постигнахме през годините и винаги съм казвал, че по-доброто ни предстои. Убеден съм, че можем да го направим заедно!

В тази връзка и в контекста на предстоящите празници искам да обявява нещо важно, което считам, че трябва да бъде подкрепено. Това е инициатива на група млади хора, които се обърнаха към мен и екипа ми с молба в Новогодишната нощ да сменим зарята с нещо друго или да не я правим с оглед на това да не безпокоим и тревожим домашните любимци на територията на нашия град. Затова решихме на Нова година Община Пазарджик ще направи пиротехническо шоу със светлинни ефекти, но без съпътстващия зарята звуков фон.

Благодарим на тези млади хора за инициативата. Считам, че всеки, който управлява обществени процеси, трябва да се вслушва в гласа на хората. Искам да ги уверя, че сме отворени за подобни предложения, които са полезни както на хората, така и на всички живи същества. Към спестените средства ще добавим още малко и с около 7-8 хиляди лева, ще финансираме инициатива, предложена от нашите съграждани. Нека всички обществено активни хора да ни изпратят своите предложения било то по имейл, по вайбър или на фейсбук страницата. Ще разгледаме всички предложения и ще се обединим около едно, което да е най-полезно и чрез него ще продължим нашата традиция да подпомагаме смислени и полезни каузи за града ни.

Весели празници на всички!

Пожелавам Ви една по-здрава, по-щастлива и по-спокойна 2022 година!

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

Гражданин

Гражданин

31.12.2021 | 15:47

Забрана на пиротехнически средства и така ще се реши проблема!

Отговори
4 1
Али

Али

31.12.2021 | 12:18

Пак изгуби доверието на хората Тоше. Вземи стегни пътищата в града че ме е яд да минавам с колата през него. Стига с тия шадравани и паметници.

Отговори
3 1
Иде Видов Ден!

Иде Видов Ден!

31.12.2021 | 13:24

Пурко гъзомийника, скоро ще замени стола в кметството с нара в ЦСЗ! Там в компанията на бай Ставри, ще мине на кожени пури и ще се радва на безграничната любов на избирателите си и на съквартирантите си от Шекер маала!

Отговори
4 1
Мара Паталенска

Мара Паталенска

31.12.2021 | 13:28

Айде, слагай гела и зализвай алаброса! Трябва да си красив, че Ставри е строг но справедлив и разбира от мъжка красота!

Отговори
3 0
Гражданин

Гражданин

30.12.2021 | 22:13

Правилно решение на кмета.

Отговори
5 6
Гост

Гост

30.12.2021 | 20:46

Забраняване продажба на всякакви бомбички !

Отговори
10 4
Кънчо Путкодеров

Кънчо Путкодеров

30.12.2021 | 21:54

Трай бе к. елеш

Отговори
4 3
Пазарджишкия Крадец!

Пазарджишкия Крадец!

30.12.2021 | 18:14

Пурко президент! Браво Пурко, пак яхна вълната на недоволството на хората! А га ги яде кифтетата не се отказа! А га ги прибираше пурите се правеше на умряла лисица!

Отговори
11 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?