32
Следвайте ни

Тодор Попов към децата, на които е настойник: Бъдете ученолюбиви и упорити!

viber icon

Традиционната коледна среща с децата, на които кметът Тодор Попов е настойник, се проведе днес в Комплекса за социални услуги на бул. "Александър Стамболийски". На поканата за среща се отзоваха почти всички 15 деца, с изключение на едно, което има уважителни причини. Те получиха парична помощ за празниците.

"Бъдете здрави и ученолюбиви, защото това ще ви даде базата за едно по-добро равнище - каза кметът. - Четете – сега има много информация, а днес успяват тези, които са по-последователни и по-иновативни. Не се страхувайте да се сблъскате със страховете и желанията си, но ако нямате стремеж да изпълнявате желанията си, те ще си останат само желания. Материалната помощ е важна, но по-важно е човек във важни моменти да намери съпричастност, разбиране, добра дума, мотивация. Има един стар израз, че най-скъпите неща на света са безплатни – слънцето, въздуха, любовта, приятелството... Затова бъдете хора и не забравяйте това!".

Градоначалникът пожела още: "Да  не се пречупва никога надеждата, че следващата година ще е по-добра и стремежа нещата да се случват по-добре. А те ще се случват по-добре, ако ние си ги случим. Моята баба навремето казваше: „Късмет, късмет, ама както си го накъсметиш!”, затова накъсметвайте!".

Попов специално поздрави и служителите на Комплекса за социални услуги и директорката на общинската дирекция, Димитрия Церова, за това, че вече толкова години в Община Пазарджик социалните услуги са на високо ниво.

Екипът на Комплекса за социални услуги беше подготвил почерпка и музикална празнична програма за гостенчетата.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?