Следвайте ни

Тодор Попов: Българите успяваме тогава, когато сме обединени

viber icon

Кметът на Община Пазарджик Тодор Попов направи своето традиционно приветствие по повод Съединението на България.

"Скъпи съграждани,

„Съединението прави силата”  - това е заветът, завещан ни от онези дръзновени мъже и жени, които преди 135 години извоюваха правото на българите да живеят в единена държава, против волята на силните на деня.

Смисълът на празници като днешния не е в повърхностното търсене на национална гордост от отминали събития,  а в осмислянето им.

Днес ние ще бъдем силни като народ, като нация, ако използваме мъдростта и поуките от тях. Най-силното послание, което актът на Съединението отправя е, че ние, българите успяваме тогава, когато сме обединени, когато имаме национален идеал и когато дръзваме да ковем сами съдбата си.

Нека да си пожелаем духът на Съединението да продължи да живее у всеки от нас, да ни сплотява и обединява за ползотворни и мирни дни! 

За да пребъде България!"

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Понякога

Понякога

07.09.2020 | 11:10

Трябва и малко съпортче!

Отговори
0 0
Ковидчо:

Ковидчо:

06.09.2020 | 17:24

Демек никога.

Отговори
0 0
Пурко ,знае Пурко може!

Пурко ,знае Пурко може!

06.09.2020 | 14:29

Здравей Пурко ,изпълзя ли от хралупата за да ни учеш на съединение!Ти от крадливите най крадлив ,който разедини и ограби града имаш наглостта да ни говориш за съединение!С тебе съединение може да има само Ставри от пазарджишкия ,където те чакат с отворени обятия ,когато ти вдигнат чадъра и ти лъснат на живо стоте милиона за които даже сам си се хвалил че ги имаш!

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?